Straszna tragedia[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Samolot prezydenta rozbił się
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
132 ofiary katastrofy, tragedia
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Agencja podała, że 3 osoby są ranne i przeżyły, ale to nie możliwe patrząc na to jak wyglądają szczątki samolotu.
Informacje są weryfikowane
Patrzę na ulice w mieście i są puste. Straszny widok i dziwnie się czuje ...Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali
Komentarz
-
-
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Wielka TRAGEDIA !!
Komentarz
-
-
[*][*][*]
Jak nie przepadalem za Kaczynskim to jednak byl czlowiekiem i w dodatku prezydentem...
Doczytalem sie ze nie chca wpuscic polakow na miejsce katastrofy zeby przebadac szczatki wraku.
Wedlug mnie fakt ten powinien byc powodem zawieszeniem stosunkow polsko-rosyjkich i zamkniecia granicy... szczelnego zamkniecia granicy.sorki za brak polskich liter
Komentarz
-
-
[*]......
Mam nadzieje, że nie pociągnie to za sobą jakiś większych zawirowań w Państwie i gospodarce, bo takie wydarzenie to świetny moment dla wszelkich "wichrzycieli"...
BTW. Zobaczcie, że praktycznie w jednej chwili zabrakło całego "kierownictwa" polskiej armii ( prezydent, generałowie, itd )...
Wiem, że to nie Afganistan, i nikt nie strzela do samolotów, ale zapakowanie wszystkich do jednej maszyny to trochę nieodpowiedzialne jak dla mnie...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Mysle tak samo, ze bylo to nieodpowiedzialneZamieszczone przez kowal 2002BTW. Zobaczcie, że praktycznie w jednej chwili zabrakło całego "kierownictwa" polskiej armii ( prezydent, generałowie, itd )...
Wiem, że to nie Afganistan, i nikt nie strzela do samolotów, ale zapakowanie wszystkich do jednej maszyny to trochę nieodpowiedzialne jak dla mnie...
Tutaj to troszke poplynales ...Zamieszczone przez wilqJak nie przepadalem za Kaczynskim to jednak byl czlowiekiem i w dodatku prezydentem...
Doczytalem sie ze nie chca wpuscic polakow na miejsce katastrofy zeby przebadac szczatki wraku.
Wedlug mnie fakt ten powinien byc powodem zawieszeniem stosunkow polsko-rosyjkich i zamkniecia granicy... szczelnego zamkniecia granicy.Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].
Najszczersze wyrazy wspołczucia, Prezydent RP, były sasiad(Warszawaki Zoliborz 1949-1999r), przyjaciel mojej rodziny
Nie wiem kto dopuścił aby TYLE WAŻNYCH osob leciało w Jednym samolocie.
Komentarz
-

------> Jest Lexus CT200h
Komentarz